fbpx

"Продавців ринку "п’ятачок" найбільше турбує міст на Пасічну", – Марцінків

Суспільство 14:15, 02.02, 2019

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків навідався на непродовольчий ринок на Старозамковій, 2 і розповів, що найбільше хвилює продавців.

Про те, як спілкувався з продавцями, Руслан Марцінків написав у Фейсбуці.

"Для мене візит на ринок – це завжди наче свято. Тут отримуєш заряд такої живої енергії! А все чому? Бо люди щирі, говорять все як є! Сьогодні вранці навідався до побутового ринку, що в народі звемо "П'ятачок". З продавцями говорили про все на світі, точніше у місті! Головна тема  новий міст в Пасічну! Турбує кожного, приємно, що люди стежать за перебігом будівництва і в курсі справ", – ділиться враженнями Марцінків.

"Ще одна топ-тема  розвиток комунального транспорту. Люди вдячні за нові автобусні маршрути, за зручні тролейбуси. І це не може не тішити, значить рухаємось в правильному керунку!"  пише мер.

Продавці також поскаржилися міському голові, що після свят стали гірші торги, на фінансову скруту, комунальні проблеми тощо.

"Багато людей скаржиться на цей ринок, каже, його пора зносити. Але це не вихід! Куди люди дінуться? Де підуть копійку заробити?! Хоча погоджуюсь, в такому вигляді ринок не може працювати надалі. Треба говорити з власником, щоб робив благоустрій. Поступово працюватимемо над цим. Треба показати, що ринок може бути цивілізованим!"  констатує Марцінків.

Як писав КУРС, цей непродовольчий ринок, у народі "п’ятачок", займає площу 1,1915 га та належить ТОВ "Траян". На ринку створено понад 400 торгових місць. Директором та власником ринку на Старозамковій, 2 є підприємець Сергій Васковець, відомий за прізвиськом "Партизан".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: