fbpx

Продаж ювелірних виробів онлайн: скупка прикрас від VipGold

Суспільство 15:47, 12.09, 2018

Сьогодні продати прикраси можна практично на кожному кроці. Велика кількість ломбардів пропонує своїм клієнтам унікальні умови викупу ювелірних виробів. Але сьогодні є ще один ломбард, який вартий уваги.

1

У цьому ломбарді скупка прикрас відбувається зовсім за іншими правилами.

Коли мова йде про продаж золотих прикрас, то бігти відразу в ломбард не зовсім хочеться, оскільки пропозиції там, чесно кажучи, взагалі не задовольняють. Сьогодні вкладання грошей в іноземну валюту або дорогоцінні метали – звична для багатьох річ. І коли стоїть питання про продаж ювелірних виробів, то хотілося б знайти надійного партнера, з яким можливо скласти безпечні та чесні умови співпраці.

Перший крок, який часто є вирішальним, – це оцінка прикраси. І дуже важливо, щоб вона була об’єктивною. Ломбард VipGold займається скупкою ювелірних прикрас на вигідних для клієнтів умовах. А виконати оцінку прикраси можна просто в режимі онлайн, заповнивши просту форму. Тобто дізнатись орієнтовну суму, яку можна отримати за сімейну реліквію, тепер дуже просто не виходячи з дому.

 

Як вигідно продати золото або дорогоцінні камені?

ВіпГолд пропонує своїм клієнтам послуги з чесної та об'єктивної оцінки золотих прикрас та дорогоцінних каменів. Після того, як виконана оцінка прикрас, клієнт вже самостійно приймає рішення про те, чи варто продавати своє майно. В цьому випадку основним критерієм є те, що ніякого тиску на клієнта не чиниться. Також не приховується реальна сума, яку можна отримати за свої сімейні коштовності.

Тому якщо у вас виникло бажання з тієї чи іншої причини продати перстень з діамантом, то ВіпГолд стане найкращим помічником в цьому питанні. Тільки тут можна об’єктивно оцінити коштовності та дізнатись їх справжню вартість. При огляді коштовного каміння спеціаліст обов’язково повинен звертати увагу на всі характеристики каменя. Тут варто оцінювати не лише каратність, колір та тип огранки, але й звертати увагу на наявність мікротріщин та інших дефектів. І тільки після якісного аналізу спеціаліст може точно назвати вартість.

 

Переваги співпраці з ВіпГолд

Зазвичай люди бажають продати старі ювелірні прикраси, які втратили свій презентабельний вигляд або більше не подобаються. І тут важливо, щоб експерт оцінив коштовності і запропонував гарну ціну за них. Компанія ВіпГолд дуже уважно ставиться до своїх клієнтів, тому кожне звернення до них – це високий рівень компетентності. Тим паче, що оцінка коштовностей проводиться абсолютно безплатно.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: