fbpx

Професор ІФНТУНГ Роман Кондрат став президентським стипендіатом

Суспільство 15:59, 27.07, 2017

Доктору технічних наук, професору кафедри розробки та експлуатації нафтових і газових родовищ Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, заслуженому діячеві науки і техніки України, лауреатові Державної премії України в галузі науки і техніки Романові Кондрату призначено державну стипендію.

Роман Кондрат отримав стипендію на два роки відповідно до Указу Президента України № 189/2017 "Про призначення державних стипендій видатним діячам науки" від 24 липня 2017 року.

Вчений є автором 309 наукових праць, в яких він обґрунтував наукові й технологічні основи методів активного впливу на нафтогазові пласти, щоб підвищити ступінь вилучення з надр вуглеводневої сировини, розробив нові технології і технічні пристрої для інтенсифікації роботи газових і нафтових свердловин в ускладнених умовах видобування.

Професор Роман Кондрат є також керівником власної наукової школи "Фізико-технологічні основи підвищення газоконденсатовилучення і збільшення продуктивності свердловин".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: