fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Програма соціального захисту та підтримки пенсіонерів є однією з пріоритетних для Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ"

Програма соціального захисту та підтримки пенсіонерів є однією з пріоритетних для Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ"

Суспільство 16:57, 03.11, 2016

Представники Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" привітали громадського діяча, голову міської громадської асоціації інвалідів війни та Збройних сил Сергія Маковського з 90-річним ювілеєм.

"Сергій Маковський – це неординарна особистість. Він все життя працював так, аби був результат, і навіть, вийшовши на пенсію, чоловік не сидить склавши руки, по можливості допомагає ветеранам, намагається підтримувати друзів. У співпраці з Благодійним фондом Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ" зреалізували не один соціально важливий проект, тож 90-літній ювілей не могли оминути увагою", – розповідає Андрій Сторожук, помічник нардепа Олександра Шевченка.

Сергій Маковський не раз допомагав пенсіонерам і словом і ділом. Однак нещодавно ювіляру і самому знадобилася допомога. Чоловік почав погано бачити, необхідно було хірургічне втручання. Кошти на операцію надав Благодійний фонд Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ". Сергій Маковський говорить, що для нього бачити – це найкращий подарунок.

"Я вдячний Олександру Шевченку за підтримку та допомогу, адже держава, на жаль, подекуди забуває про старших людей. Ми покинуті сам на сам з своїми проблемами. Впоратись самотужки з дороговартісним лікуванням нам не під силу. Єдина надія на меценатів, яким є Олександр Шевченко", – говорить Сергій Маковський.

Програма соціального захисту та підтримки пенсіонерів є однією з пріоритетних для Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ". "Це люди, які збудували теперішню Україну, які все життя працювали заради нашого сьогодення, і наш обов’язок – забезпечити їм спокійну старість та гідний відпочинок", – наголошує А. Сторожук.

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: