fbpx

Програми розтермінування на квартири: переваги для молодих сімей

Економіка 17:57, 06.03, 2018

Купити квартиру в новобудові на сьогодні є хорошим методом вкладень, але не надто доступним. Особливо це відчувають молоді сім’ї. Та рішення є!

Самі забудовники пропонують варіанти, які дозволяють придбати житло на дуже вигідних умовах, і в такому випадку нове надбання стає необтяжливим для покупця.

Таким методом і способом отримання жаданих квадратних метрів в даний момент є розтермінування без відсотків.

Зараз досить часто самі забудовники відмовляються від співпраці з банками для кредитування своїх покупців. У результаті покупець і забудовник залишаються один на один при переговорах про розтермінування. Які ж переваги в такому випадку отримує покупець – з’ясовував Аналітичний центр будівельної компанії "Благо".

Забудовники досить часто пропонують клієнтам безвідсоткове розтермінування на початкових етапах будівництва. Пропонується такий варіант придбання житла до моменту здачі об’єкта в експлуатацію або тільки на певний період часу. Що ближчий термін здачі об’єкта, то вища вартість житла.

В цьому випадку потрібно розуміти, що, вибираючи житло заздалегідь, людина користується низкою переваг. Ціна за квадратний метр під час будівництва нижча, та й вибирати є з чого. На суму, що залишилась до повної сплати, вам не нарахують відсотки, а оплачена вартість житла не зміниться у процесі будівництва.

Також великим плюсом є більш м'які вимоги до покупця. На відміну від банків, компанія не вимагає довідки про доходи та цілого пакета документів. Це суттєво полегшує процес укладання договору.

Крім того, під час оформлення розтермінування можна обрати індивідуальний графік сплати розстрочки – щомісячно чи щоквартально. Забудовник зацікавлений у тому, щоб клієнту було зручно сплачувати узгоджені платежі. Це допомагає уникнути формування заборгованості.

Тож проста схема оформлення й вигідні умови розстрочки приваблюють усе більше молодих сімей.

У 2018 році розтермінування надається на квартири у житлових комплексах "Комфорт Парк" та "Містечко Соборне" у мікрорайоні Пасічна, у житловому масиві "Паркова Алея", на смарт-квартири у сучасному "Районі Манхеттен".

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: