fbpx

Прокуратура Івано-Франківської області створила при собі Консультативну раду

Політика 20:15, 22.05, 2014

З метою забезпечення прозорості та відкритості, а також для налагодження ефективних взаємовідносин з інститутами громадянського суспільства при прокуратурі області створено колегіальний консультативний орган – Консультативну раду.

Робота Консультативної ради сприятиме у здійсненні прокуратурою визначених Конституцією та Законом України «Про прокуратуру» завдань щодо утвердження верховенства права, захисту інтересів громадян і держави від неправомірних посягань, а також підвищенню авторитету прокуратури в суспільстві, запевняють "Курс" у прес-службі відомства.

До складу Консультативної ради можуть входити депутати всіх рівнів, представники об’єднань громадян, правозахисних, благодійних, профспілкових організацій, засобів масової інформації, науковці та інші представники інститутів громадянського суспільства. 

Прокуратура Івано-Франківської області запрошує громадськість долучитись до участі у діяльності ради та подати до 30 травня  2014 року пропозиції щодо кількісного і персонального складу Консультативної ради. Контактний телефон – (0342) 553144.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: