fbpx

Прокуратура передала до суду справу щодо чотирьох підозрюваних у збройному пограбуванні

Суспільство 17:54, 04.04, 2016

Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду кримінальне провадження щодо чотирьох учасників організованої групи, які вчинили розбійний напад у Богородчанському районі.

Нагадаємо, 7 лютого зловмисники зателефонували до жителя села Горохолин Ліс та домовились з ним про зустріч у Богородчанах. Переконавшись, що чоловік поїхав з дому, двоє з них у масках увірвались до його будинку, погрожуючи зброєю, зв’язали господиню мотузкою та заволоділи коштами потерпілих в іноземній валюті. Після цього з місця події зникли, а наступного дня їх затримали правоохоронці.

В ході досудового розслідування з’ясовано, що вони викрали 3069 доларів США та 10 польських злотих, пише КУРС з посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

Всі четверо місцеві молодики, один з них – неповнолітній. Організатором групи виявився 22-річний зловмисник, раніше вже судимий.

Учасникам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263, ч. 1 ст. 304 Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування щодо них завершено, обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: