fbpx

Прокуратура передала до суду справу жінки, яка п’яною порізала у Франківську незнайомця

Суспільство 08:16, 31.10, 2018

Івано-Франківська місцева прокуратура передала до суду справу щодо жінки, яка 2 серпня цього року на вулиці в Івано-Франківську спровокувала сварку з незнайомцем чоловіком, а тоді двічі ударила його ножем.

"Досудовим розслідуванням установлено, що 31-річна жителька Верховинського району в серпні 2018 року, перебуваючи по вул. Тролейбусна в м. Івано-Франківську, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків із потерпілим умисно нанесла ножем два удари, внаслідок чого завдала останньому тяжких тілесних ушкоджень, що є небезпечними для життя в момент спричинення",  йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

Зараз Івано-Франківська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо жінки  за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (тяжкі тілесні ушкодження).

За скоєне їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти до восьми років.

Як писав КУРС, конфлікт між незнайомими чоловіком та жінкою виник вночі 2 серпня. Жінка двічі вдарила чоловіка ножем. Поки товариші допомагали потерпілому та викликали "швидку", зловмисниця втекла. Утікачку через добу затримали в Тернопільській області.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: