fbpx

Прокуратура перевіряє, чи пошкодили працівники ДАІ автомобіль п'яного верховинця

Суспільство 16:31, 28.03, 2015

У Верховинському районі при вчиненні ДТП водій звинуватив інспекторів ДАІ в пошкодженні його автомобіля, визнавши свою провину в керуванні автомобілем у нетверезому стані.

Як повідомляв КУРС, у с. Верхній Ясенів Верховинського району сталася ДТП за участю працівників ДАІ.

Передумовою події було повідомлення до райвідділу міліції про те, що автомобілем керує нетверезий водій. У зв’язку з цим працівники ДАІ вжили заходів з пошуку авто. При його переслідуванні та затриманні водій на автомобілі ВАЗ 210994-20 здійснив наїзд на службовий автомобіль ДАІ ВАЗ 212140, який стояв на блокпості, після чого наїхав на інформаційне табло на узбіччі дороги. Водій у свою чергу звинувачує працівників ДАІ у пошкодженні його транспортного засобу, передає КУРС з посиланням на прес-службу УДАІ в Івано-Франківській області.

За результатами медичного огляду громадянина встановлено, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Окрім того, водій за повторне керування автотранспортом в минулому році постановою суду був позбавлений права керування терміном на 2 роки. Отже, на момент його затримання він перебував за кермом, будучи позбавленим права керувати, тобто незаконно.

Що стосується звинувачень у пошкодженні його автівки працівниками ДАІ, то за цим фактом проводиться перевірка прокуратурою Верховинського району, яка надасть правову оцінку діям працівників ДАІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: