fbpx

Прокуратура вимагає більш жорсткого покарання чоловіку, який підрізав знайомого у Долині

Суспільство 11:53, 11.03, 2019

Прокуратура не погоджується з рішенням суду щодо призначення покарання зловмиснику, який підрізав молодого хлопця біля нічного клубу в місті Долина.

Долинський відділ Калуської місцевої прокуратури підтримав публічне обвинувачення в суді щодо 29-річного місцевого жителя, обвинуваченого у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") та ч. 1 ст. 121 ("Умисне тяжке тілесне ушкодження") КК України.
 
Як писав КУРС, 7 травня 2018 року близько 5-ї години ранку 28-річний молодик біля нічного клубу "Нью-Йорк" у Долині під час сварки кілька разів вдарив ножем 21-річного хлопця. Того ж дня потерпілого госпіталізовано до лікувального закладу. Зловмисника взяли під варту.
 
За результатами судового провадження обвинуваченого засуджено до 6 років позбавлення волі, тоді як прокурор наполягав на 7 роках ув'язнення.
За принципової позиції прокурора вирок суду оскаржений в апеляційному порядку з підстав невідповідності призначеного покарання тяжкості кримінального правопорушення та особі обвинуваченого.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: