fbpx

Прокуротура вимагає у іванофранківських забудовників сплатити 1,2 млн гривень до міського бюджету

Суспільство 07:51, 05.06, 2014

Прокуратура Івано-Франківська звернулася до суду з позовами про стягнення із двох забудовників заборгованості у сумі майже 1,2 млн гривень на створення і розвиток інфраструктури міста.

Як повідомили "КУРСу" у прес-службі обласної Прокуратури, прокурорською перевіркою встановлено, що забудовники уклали договори пайової участі із Івано-Франківською  міською радою.

Відповідно до умов  договорів, підприємства зобов’язалися після здачі в експлуатацію об’єктів будівництва – багатоквартирного житлового будинку та культурно-відпочинкового комплексу з надбудовою житлових приміщень –  сплатити кошти до місцевого бюджету на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури обласного центру.

Однак, керівники підприємства умов договору не виконали і в установлені договором строки кошти не сплатили. У зв’язку з цим, прокуратура Івано-Франківська звернувся до господарського суду Івано-Франківської області з позовною заявою про стягнення із забудовників до місцевого бюджету  1 млн 191 тис грн  заборгованості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: