fbpx

"Пропозиція зробити учням по школах картки Юніора пахне банківською комерцією", – Петро Хмельовський

Суспільство 20:15, 08.05, 2015

Голова ради батьківського самоврядування Івано-Франківська Петро Хмельовський уважає, що адміністрації навчальних закладів, ради батьків шкіл і власне батьки повинні приймати пропозиції банків тільки після консультації з юристами.

Як повідомляв КУРС, у школі №1 в Івано-Франківську батькам учнів "впарили" картки Юніора під виглядом перепусток в школу.

Петро Хмельовський, екс-голова Піклувальної ради школи-ліцею №23, повідомив, що працівники ПриватБанку зверталися з пропозицією відкрити картки Юніора і для учнів 23 школи.

"На раді батьків ми обговорили цю пропозицію і вирішили не надавати пріоритетів жодному з банків. Тобто залишити це цілком на розсуд батьків і не вступали в програму школою. Директор в цьому нас підтримав,  розповів Петро Хмельовський. – Взагалі, ця пропозиція зробити всім учням школи картки Юніора з самого початку пахла банківською комерцією. Було зрозуміло, що банківські працівники переслідують власні бізнесові інтереси".

На думку Петра Хмельовського, будь-які угоди та програми з банком перш ніж бути укладеними чи то школою, чи батьками, чи батьківським самоврядуванням, мають пройти юридичну експертизу. Тільки в такому випадку можна бути впевненим у тому, що співпраця буде прозорою, без підводних каменів і сюрпризів дрібним шрифтом у договорах.

"Мені здається, що це питання треба розглянути на Раді батьківського самоврядування міста",  підсумував він. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: