fbpx

Протягом року в Івано-Франківську з вини водіїв автобусів трапилося 30 ДТП

Суспільство 14:23, 21.07, 2017

21 липня в Управлінні патрульної поліції Івано-Франківська зустрілися перевізники з керівництвом патрульної поліції, Управління транспорту та зв'язку та Державної служби України з безпеки на транспорті.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції.

Учасники зустрічі обговорили найбільш розповсюджені порушення ПДР водіями маршрутних автобусів: керування технічно несправними транспортними засобами, порушення правил проїзду перехресть, зупинки, посадки-висадки пасажирів, вимог дорожніх знаків та розмітки.

Як повідомляв КУРС, вчора на франківському вокзалі патрульні та працівники Укртрансбезпеки перевірили пасажирський транспорт.

Крім того, протягом 2017 року в Івано-Франківську зареєстровано 30 ДТП з вини водіїв маршрутних автобусів. Для прикладу, за аналогічний період 2016 року – 17.

У результаті зустрічі присутні домовились спільними зусиллями покращувати безпеку пасажирських перевезень на території обласного центру.

Крім того, патрульна поліція спільно з працівниками Державної служби України з безпеки на транспорті постійно проводитимуть профілактику порушень ПДР водіями маршрутних транспортних засобів задля зниження рівня автопригод на пасажирському транспорті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: