fbpx

"Противсіх" просить прем'єрів і президентів України, Білорусі та Польщі про політичний притулок у Чехії

Суспільство 15:29, 04.08, 2015

Екс-керівник Торгово-промислової палати Івано-Франківської області Василь Гуменюк, знаний як "Противсіх", написав листа-звернення до колишніх і теперішніх прем'єр-міністрів і президентів України, Польщі та Білорусі, у якому попросив допомогти навести лад на Прикарпатті, оскільки через утиски змушений просити політичного притулку в Чехії.

У листі, зокрема, йдеться, що на Прикарпатті "під видом люстрації твориться розгул бандитизму, злочинності, чиниться самосуд і політична розправа над патріотами, чесними громадянами".

Гуменюк звертається із проханням допомогти навести лад і законність в області, оскільки його і його родину тут утискають. Хоча у цьому ж листі пише, що діти і онуки живуть в Чехії.

"Уявляєте, я, корінний житель рідної мені землі, через названих лідерів-самозванців краю і їм подібних, через тривалі політичні розправи наді мною і сім'єю вимушений просити політичного притулку в Чехії, де живуть мої діти і онуки…" – йдеться у зверненні. 

1

Як повідомляв КУРС, вчора в Івано-Франківській ОДА відбулися збори членів Торгово-промислової палати, на яких в.о. президента ТПП Василь Вінтоняк розпоповів про зловживання посадовим становищем зі сторони екс-керівника ТПП Василя Гуменюка. Ініціативна група ТПП подала заяву в прокуратуру щодо злочинних дій, махінацій та маніпуляцій з рахунками колишнього очільника організації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: