fbpx

Провідні інвестори зацікавились розробками студента Прикарпатського університету

Суспільство 15:10, 23.06, 2015

З 17 по 19 червня в мальовничій Пущі Водиці, що під Києвом, відбувся VIII щорічний форум стипендіатів програм Фонду Віктора Пінчука "Zavtra.UA" та "Всесвітні студії", де найкращі студенти України розробляють на конкурсній основі нові ідеї впровадження соціальних та бізнес-проектів. Уже вдруге поспіль серед учасників форуму був і студент фізико-технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Михайло Гасюк.

Форум розпочався із зустрічі в національній дипломатичній академії з послами країн Європи та особливими гостями: засновником Фонду Віктором Пінчуком та екс-прем’єр-міністром Великобританії Тоні Блером.

Цього року кожна пропонована ідея мала мати соціально важливе спрямування, починаючи від популяризації туризму в Україні, і аж до розвитку сфери енергозбереження.

Команда, до складу якої увійшов Михайло Гасюк, здобула перемогу в конкурсі завдяки ідеї популяризації енергозберігаючих пристроїв за допомогою мобільного ігрового додатку. Фонд Віктора Пінчука та партнери програми прийняли рішення про фінансування, інвестування та повне інформаційне сприяння для втілення цієї ідеї в життя. До фінансування проекту виявили бажання долучитися провідні IT-компанії та інвестиційні фонди, пише Зміст.

Автори проекту-переможця матимуть можливість вивчати старт-ап менеджмент та технології ведення нового бізнесу в найелітніших бізнес-школах України та світу за кошти фонду та партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: