fbpx

Провідні ресторатори вчили прикарпатських студентів готувати. ФОТО

Стиль життя 10:00, 30.03, 2017

На базі факультету туризму відбувся майстер-клас для студентів 3-го курсу спеціальності готельно-ресторанної справи за участі франківського кухаря з Еквадору Дарвіна Понсе (учасник "Пекельної кухні-3"), знаного ресторатора Валентина Михайлова та професійного кондитера Олександра Шевченка.

Варто зазначити, що Валентин Михайлов є випускником факультету туризму і зараз працює в найкращих ресторанах Києва.

Під час проведення майстер-класу шеф-кухарі презентували свою майстерність у поєднанні молекулярної та європейської кухонь. Також вони поділилися зі студентами деякими секретами приготування страв, розповіли про переваги різних технологій. 

У рамках заходу шеф-кухарі провели для студентів тематичний імпровізований конкурс у форматі питання-відповідь. Майбутні майстри готельно-ресторанної справи взяли участь у сервіруванні столу для дегустації приготовлених страв.

Завдяки співпраці керівництва факультету і шеф-кухарів такі майстер-класи будуть проводитися для студентів факультету туризму двічі на місяць. А вже цієї п’ятниці, 31 березня, наші студенти братимуть участь в роботі кухні Дарвіна Саденьйо в приміщені від ресторану "Лейбова гора".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: