fbpx

Приблизно 200 українських туристів не можуть вилетіти з Єгипту, рейс чекають більш як добу

Суспільство 13:36, 28.04, 2018

Близько 200 українських туристів не можуть повернутися додому з Єгипту понад добу.

Як розповіла одна з відпочиваючих Анна Сало, рейс до Львова в аеропорту Шарм-ель-Шейха очікують близько 200 осіб, з них 45 дітей, пише НВ.

"Все голодні і дуже замерзли! Діти плачуть", – написала вона.

Сало додала, що рейс повинна була виконувати компанія YanAir.

За словами іншої туристки Софії Васильченко, рейс очікували близько 4:00 ранку 27 квітня, проте його переносили до десяти разів. Відзначається, що люди брали путівки у туристичній компанії Join up.

У коментарях до одного з постів про очікування туристка Христина Бобух написала, що ніхто нічого не пояснює, вильоти переносяться, а в готелі вимагають звільнити готельні номери.

У туристичній компанії поки не коментують інцидент, інформація про затримку вильоту на сайті відсутня.

У той же час начальник управління департаменту консульської служби МЗС України Василь Кирилич повідомив, що очікується прибуття літака з України в Єгипет, який забере туристів найближчим часом, пише 112 Україна.

За його словами, новий літак за туристами відправляють через те, що у львівського аеропорту, куди планують повернутися українці, "не було можливості прийняти замовлений туркомпанією літак".

Кирилич підкреслив, що туристи перебувають у готелях, оскільки знаходитися на території аеропорту можна не більшяк дві години.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: