fbpx

Прихильники Ляшка в Івано-Франківську подарували Олександру Шевченку бейсбольну биту та спортивний костюм "Adidas"

Суспільство 12:06, 20.08, 2014

Прихильники Радикальної партії Олега Ляшка в Івано-Франківську пікетували приймальню народного депутата Олександра Шевченка, котрий минулого четверга в кулуарах Верховної Ради облаяв та побив лідера РПЛ.

Активісти з прапорами та плакатами з написами "Саня, не будь гопником", "Саню на вили Ляшка", "Шевченко, це тобі не 90-ті", під вигуки "На Донбас!" та "Ганьба!" передали для народного депутата, гендиректора ТК "Буковель" Олександра Шевченка спортивний костюм «Adidas", бейсбольну биту та пачку соняшникового насіння.

Помічник нардепа Володимир Юзюк прийняв подарунки радикалів та запропонував їхньому представнику записатися на прийом до Олександра Шевченка, щоб особисто висловити свої претензії та почути відповідь народного обранця.

Один з членів РПЛ зачитав власний вірш, адресований Шевченку, в котрому йдеться, що Шевченко "як був жуліком, так і залишився ним".

Радикали закликали Олександра Шевченка та працівників його приймальні брати приклад з Олега Ляшка та відправлятись в зону АТО. Також вони запропонували "прикарпатському олігарху Шевченку" виділити частину своїх коштів на придбання БТР для бійців чи створити власний батальйон, який би захищав інтереси держави. При цьому прихильники РПЛ згадували два батальйони Ляшка, котрі нібито перебувають у зоні АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: