fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Прикарпатець Петро Сказків вийшов у фінал шоу "Україна має талант", підкоривши глядачів та суддів грою на цимбалах. Відео

Прикарпатець Петро Сказків вийшов у фінал шоу "Україна має талант", підкоривши глядачів та суддів грою на цимбалах. Відео

Культура 11:27, 26.04, 2015

Цимбаліст із Ворохти Петро Сказків із найкращим результатом у півфіналі проходить до фіналу шоу "Україна має талант".

Петро Сказків виступив останнім у вчорашньому півфіналі і зібрав найбільшу кількість голосів телеглядачів, повідомляють ”Вікна”.

Віднедавна 27-річного Петра з Ворохти називають автором нового гімну України за виконання твору "Буревій" на кастингу "Україна має талант", за який йому сказали три “так”. Своїм виступом цимбаліст зміг зворушити суддів шоу, а також глядачів.

"Музика у тебе просто ллється з рук і з серця", – зауважила Слава у вчорашньому півфіналі, яка була в захваті ще від першого виступу прикарпатця.

Сам Петро зізнається, що після виступів його почали впізнавати у селищі, вітати, телефонувати, просити про фото чи автограф.

"Люди пишаються мною, а, значить, я живу недарма",  ділиться хлопець.

Петро згадує, що першими слухачами композиції "Буревій" у виконанні Петра були "майданівці". На Євромайдані цимбаліст підтримував людей своєю музикою.

"Я гордий тим, що я був частинкою того народу, частинкою, яка підносила його дух. Музика має об’єднувати людей", – вважає музикант.

Учора Петро Сказків виконав зворушливу композицію на цимбалах "Музика Майдану", що припала до душі телеглядачам найбільше. Тепер прикарпатець готується до фіналу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: