fbpx

Прикарпатець продавав у Львові гранату, бо не мав грошей на дорогу додому

Суспільство 17:55, 06.04, 2018

Сьогодні вдень надійшов виклик до патрульних з лінії 102 про підозрілу особу неподалік залізничного вокзалу на вулиці Городоцькій у Львові.

Заявниця чітко надала описи чоловіка, зазначивши, що чула, наче він має зброю на продаж, інформує патрульна поліція Львівської області.

Екіпаж, прибувши на місце події, побачив на пішохідній алеї між вулицею Чернівецькою та Приміським вокзалом громадянина, зовнішність якого відповідала опису. Патрульні спільно із працівниками залізничного відділу поліції, які неподалік опрацювали завдання, підійшли до чоловіка і спиталися, чи в нього є заборонені речі або речі, обіг яких обмежений. 54-річний мешканець Івано-Франківської області сказав, що має гранату.

Патрульні провели поверхневу перевірку і в кишені виявили замотаний у поліетиленовий пакет предмет, схожий на гранату і запал. Чоловік пояснив, що напередодні вживав алкоголь з невідомим чоловіком, який вийшов до вітру і не повернувся, залишивши цей пакет.

Оскільки, за його словами, грошей на дорогу додому у нього не було, то вирішив продати гранату. На місце події викликали слідчих та вибухотехнічну службу. Експерти вилучили предмет, пише Леополіс.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: