fbpx

Прикарпатець виніс з магазину у сусідній області товару на 45 тисяч гривень

Суспільство 14:57, 09.12, 2014

Міліція затримала 40-річного жителя Івано-Франківщини, який вкрав з торгової ятки на тернопільському ринку товару на 45 тисяч гривень.

"Після кількох невдалих спроб зірвати навісний замок на торговій ятці чоловік зрозумів, що самому довести задумане до завершення не вдасться. За допомогою звернувся до водія таксі. Йому пояснив, що потрібно перевезти товар на Івано-Франківщину, але сталася прикрість – забув ключ від ятки, а самому зірвати замок несила", – пишуть ternopoliany.te.ua з посиланням на повідомлення сектору зв’язків з громадськістю УМВСУ в Тернопільській області.

Водій, вочевидь, не бажаючи втрачати вигідне замовлення, допоміг відкрити кіоск та відвіз підозрюваного разом з товаром у сусідню область.

За підрахунками власника торгової точки, злодій поцупив верхнього одягу на суму 45 тисяч гривень. Частину з вкраденого міліціонери у зловмисника вилучили.

Крадію-гастролеру правоохоронці інкримінують частину 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: