fbpx

У Франківську в Палаці Потоцьких зняли кліп для команди німецьких музикантів. ВІДЕО

Стиль життя 08:07, 06.03, 2018

Трек "Fossil" німецької команди "Nights Out" отримав відео, яке по-новому розкриває пісню. Кліп створив режисер Олександр Балтушев. Частина відеоряду була знята в Івано-Франківську.

Днями відеороботу виклали в мережу. Кліп отримав схвальні відгуки. 

Як розповів КУРСу режисер Олександр Балтушев, відео знімали в Івано-Франківську.

Музиканти родом з України, але поїхали до Німеччини, щоб творити там, адже, що сумно, в нас складно реалізувати себе музикантові, розповідає Олександр.

Кліп знімали в Одесі і в Івано-Франківську.

"У Франику це була локація Палац Потоцьких. Всі знають, що там відбувався фестиваль "Порто Франко". Але це не продакт-плейсмент, все дуже просто  мені подобається палац (приміщення) після того, що там зробив Порто Франко",  каже режисер.

Пісня, яка знайшла втілення у кліпі, була написана у Львові  музиканти жили там і писали музику.

"Щодо історії зйомок, пам’ятаю, що відчував себе тираном щодо головної героїні, адже заставляв її викладатися на 200%. Море було дуже холодне в той час, багато піску у волоссі і очах, а в Палаці Потоцьких повно битого скла і бруду, коротше, їй довелося постраждати",  пригадує події на знімальному майданчику Олександр Балтушев.

Прикарпатець написав сценарій кліпу. Оператор, з яким він працює в парі, надіслав роботу музикантам. Їм сподобалася ідея.

"Ми зібрали команду  і гоу,  розповідає режисер.  Рухало прагнення передати той зміст, який я хотів, власне, про що і пісня, є речі, які ми по житті знаходимо чи нам вони даються, і вони наче нас переслідують, ми не можемо від них відмовитися, це такі муки, вагання, сумніви… Тому важливо дуже добре думати, що ми робимо і для чого. Якщо поставити кліп на replay, то одразу все стає зрозуміло",  зазначає Балтушев.

"Думаю, цей кліп для всіх, а в першу чергу для "Nights Out", мені здається, він по-іншому відкриває цей трек. Дуже важливо, щоб була гармонія між музикою та картинкою",  підсумовує роботу режисер.

Олександр Балтушев  музичний продюсер фестивалю "Porto Franko 2017". Організатор цьогорічного фестивалю "Тепле Різдво" у Яремчі. Музичний куратор фестивалю PORTO Franko Гогольfest-2016 у Франківську. Режисер кліпу на пісню "Воля" за сценарієм Марисі Никитюк для групи "Брати Станіслава". 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: