fbpx

Прикарпатка намагалася дати хабар прикордоннику, щоб вивезти дитину у Польщу

Суспільство 10:28, 17.08, 2017

Щоб вивезти доньку за кордон за незаконно виданим дорученням від батька дитини, жінка спробувала підкупити прикордонників.

Вчора в пункті пропуску "Шегині" на українсько-польському кордоні для оформлення на виїзд з України прибула 44-річна мешканка Івано-Франківщини зі своєю дев'ятирічною донькою. 

На паспортний контроль жінка надала нотаріально засвідчену заяву батька дитини про те, що він дає згоду на вивезення доньки за кордон. Інспектор прикордонної служби з’ясував, що документ видали незаконно, оскільки батько дівчинки сам перебуває за кордоном і фізично не міг особисто підписати його. Прикордонник доповів старшому в пункті пропуску і запросив жінку до службового приміщення для розбору.

Розуміючи своє становище та сподіваючись таки виїхати з дитиною за кордон, жінка не придумала нічого кращого, як спробувати відкупитися від правоохоронців та дати хабара у розмірі 50 євро. Від хабара прикордонники відмовилися.

Крім пояснень щодо можливої підробки документів, жінці також доведеться відповідати на питання поліцейських щодо спроби дачі незаконної винагороди прикордонникам.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: