fbpx

Прикарпатська дизайнерка взяла участь в модному показі в Чикаго

Культура 10:37, 26.12, 2014

Модний показ українських дизайнерів відбувся в Чикаго. Уже вдруге такий захід проводить проект UA Modna, і вже вдруге в ньому беруть участь прикарпатські майстрині. Торік – Вікторія Хоминець та Любця Чернікова, а тепер – Ірина Халабура.

Чиказька команда UA Modna після минулорічного успіху вирішила проводити покази регулярно, представляючи таланти як з України, так і з діаспори. Цього року презентували колекції “Pray for Ukraine” (Молитва за Україну) від Майстерні одягу Ярини Жук з Нью-Йорка, “Мелодії Парижа” Ірини Халабури з Івано-Франківська та колекцію мультибрендового проекту “Зерно”.

Глядачі побачили взірці високої техніки шиття і вишивання, розмаїття добротних натуральних тканин, оцінили мереживо, принти і аплікації ручної роботи. Команда моделей була інтернаціональна: українки, литовки, польки, болгарки. Показ одягу поєднали з відеопрезентаційними матеріалами, в тому числі про українсько-американське онлайн-телебачення UA Post TV.

На свято зібралося дві сотні гостей. Його проводили двома мовами: українською та англійською, це забезпечили редактор Світлана Іванишин-Угрина та діджей і фешн-консультант Tima Fey (Тіма Фей) Долиняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: