fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Прикарпатська молодь разом з студентами зі Сходу виробила пропозиції до регіональної влади

Прикарпатська молодь разом з студентами зі Сходу виробила пропозиції до регіональної влади

16:40, 02.11, 2015

У рамках проекту «Єдність у різноманітті» молодь зі Сходу та Заходу України виробила пропозицій до регіональної влади щодо забезпечення подолання стереотипів між регіонами.

Про це на прес-конференції розповіли представники ГО «Молодіжна Альтернатива» та ВГО «Комітет виборців України».

За словами керівника  ВГО «Комітет виборців України» в Івано-Франківській області» Максима Лисюка, мета проекту – встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України; руйнація стереотипів і сприйнятті одне одного; формування простору , де можна почути думки учасників з різних областей та виробити спільне бачення конфліктів сучасної України;  обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля розбудови цілісної суверенної України.

Студенти з різних регіонів їздили Україною протягом березня-липня та обмінювалися думками. Результатами цих поїздок стали напрацьовані пропозиції молоді до регіональної влади щодо забезпечення подолання стереотипів між регіонами, які були  схвалені резолюцією на засіданні Громадської ради при Міністерстві молоді та спорту.  Крім того, указом Президента затверджено Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 — 2020 роки. Наразі експерти ГО «Молодіжна Альтернатива» разом з іншими аналітиками працюють над розробкою законопроекту «Про молодь», куди так само включаються пропозиції, розроблені учасниками поїздок. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: