fbpx

Прикарпатська поліція зіграла благодійний футбольний матч з медиками дитячої лікарні

Спорт 22:28, 23.12, 2016

У спортивному комплексі навчального центру Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області відбувся благодійний матч з міні-футболу між командами ГУ НП в області та обласної дитячої клінічної лікарні. Спортсмени-аматори таким чином намагаються допомогти хворим дітям і пропагують здоровий спосіб життя.

Як розповів капітан команди медпрацівників, заступник головного лікаря з хірургічної роботи Івано-Франківської ОДКЛ Тарас Мельник, спортсмени-аматори збирають кошти для придбання дороговартісної апаратури для реанімаційних автомобілів лікарні, яка вкрай необхідна і рятує дитячі життя. На сьогодні вже зібрано понад 3,5 тисяч гривень, інформує СК ГУНП в Івано-Франківській області.

"Крім того, ми пропагуємо здоровий спосіб життя, – каже Тарас Мельник. – У нашій команді є гравці, яким за п’ятдесят і навіть за шістдесят років, але вони продовжують віддавати свій час улюбленій грі. Ми показуємо приклад молодому поколінню, що вік не є перешкодою для активного заняття спортом і для добрих справ".

"Атмосфера на полі була товариська, хоча боротьба велася за кожен м’яч, – ділиться враженнями від матчу заступник начальника управління кримінальної поліції ГУ НП в Івано-Франківській області полковник поліції Василь Христін, який є капітаном команди поліцейських. – Цей поєдинок присвячений миру, дітям, здоровому способу життя. Якщо дозволяють службові справи, то ми кожної п’ятниці збираємося в цьому залі, щоб підтримувати спортивну форму, яка дуже важлива для кожного правоохоронця".

Щодо результату цього благодійного матчу, то, як мовиться, перемогла дружба. І що більше буде таких добросердних акцій, то краще для хворих діток, яким дуже потрібна будь-яка допомога небайдужих дорослих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: