fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Прикарпатська спортсменка драматично перемогла на чемпіонаті Європи з вільної боротьби. ФОТО, ВІДЕО

Прикарпатська спортсменка драматично перемогла на чемпіонаті Європи з вільної боротьби. ФОТО, ВІДЕО

Спорт 07:11, 12.04, 2019

Золото на чемпіонаті Європи в Бухаресті у вазі до 50 кг завоювала вчора, 11 квітня, борчиня Оксана Лівач із міста Долина.

Оксана Лівач, що виступає у ваговій категорії до 50 кг, на останніх секундах фіналу вирвала перемогу у болгарки Міглени Селішки і принесла Україні перше золото чемпіонату Європи з боротьби, повідомив НОК України. 

Першою ж суперницею Оксани Лівач виявилась бронзова призерка чемпіонату світу U23  та віце-чемпіонка світу серед молоді Туркан Насірова з Азербайджану, інформують Вікна.

Сутичка була запекла, але Оксана була сильнішою – 10:8. Далі стало ще гарячіше: проти нашої спортсменки на килим вийшла турчанка – чемпіонка світу та Європи U23, чемпіонка Середземномор’я, віце-чемпіонка Європи U23, бронзова призерка дорослого чемпіонату Європи та світу Евін Демірхан. І знову блискуча перемога Лівач 2:0.

У фіналі категорії 50 кг українку чекала дворазова бронзова призерка чемпіонату Європи U23 та багаторазова призерка континентальної та світової першості серед молоді Міглена Селішка. Болгарська борчиня була налаштована рішуче, але Оксана в останню хвилину переломила хід сутички та виграла з рахунком 6:4.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: