fbpx

Прикарпатське село у фіналі конкурсу "Неймовірні села України 2018" змагатиметься за цінні призи

Суспільство 16:02, 04.06, 2018

Село Крилос Галицького району потрапило у фінал ІІІ Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України 2018".

Головною метою проекту є сприяти взаємодії дрібного і середнього бізнесу та органів державного управління на селі для підтримки розвитку сільських територій та громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Призовий фонд IIІ Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України 2018" у розмірі 150 тис. грн буде розподілено наступним чином: перше місце – 100 тис. грн, друге та третє місця  по 25 тис. грн. Також представник села-переможця конкурсу отримає унікальну можливість від проекту "Німецько-український агрополітичний діалог" відвідати восени цього року Німеччину з метою обміну досвідом щодо розвитку державного управління та коопераційного самоврядування у Німеччині. Крім того, одне з 10 сіл-фіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерланди в Україні клумбу з тюльпанів, що дозволить селу стати ще привабливішим.
 
Проект організований онлайн-ресурсом AgroPortal.ua за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ), Посольства Франції в Україні, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, проекту "Німецько-український агрополітичний діалог", компанії "Бейкер Тіллі Україна", Асоціації об'єднаних територіальних громад України, Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад.
 
Нагадаємо, у півфіналі конкурсу було ще село Старі Богородчани Богородчанського району.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: