fbpx

Прикарпатські активісти власноруч виготовляють маскувальні сітки, балаклави та шкарпетки для українських вояків

Суспільство 13:40, 26.12, 2014

У приміщенні кінотеатру міста Долини волонтери облаштували справжній цех з виробництва маскувальних сіток для українських бійців.

Виготовлення таких сіток власноруч обходиться набагато дешевше, аніж купувати їх, хоча процес плетіння важкий і кропіткий, вимагає терпіння та зосередженості, передає КУРС з посиланям на прес-службу Долинської РДА.

Кожний день до приміщення кінотеатру приходять небайдужі долиняни та мешканці району, приводять знайомих та друзів, щоб долучитися до підтримки українських військових. Дехто приносить необхідні матеріали, хтось нарізає їх на шматочки, інші вплітають їх у сітку. Разом з дорослими тут активно працюють і діти. 

Крім плетіння маскувальних сіток, тут самостійно виготовляють свічки, комплектують маскувальні костюми, теплі шкарпетки, балаклави, сухарі, виготовлені власноруч мазі від опіків та інші необхідні речі для відправки у зону АТО.

Волонтери відзначають вагому допомогу місцевих підприємців, які шиють маскувальні костюми та надають необхідні матеріали для плетіння сіток, матеріальну підтримку НГВУ "Долинанафтогаз", працівники якого приходять сюди і допомагають своєю працею, освітніх закладів, які здійснюють пошиття теплих поясів для спини, а також священиків, які надають віск та хліб для сушіння сухарів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: