fbpx

Прикарпатські ДАІвці повернулися із зони бойових дій

Суспільство 17:49, 18.12, 2014

Чергова зміна прикарпатських працівників ДАІ, які місяць тому відбули в Донецьку та Луганську області, повернулася. Наразі відкладена поїздка нової зміни, тож прибули на службових автомобілях.

Як і годиться, підлеглих зустрічали керівництво, колеги, друзі і рідні. Щаслива мить повернення переповнена найкращими емоціями, адже повернулися живими і здоровими до дітей, рідних і коханих, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу УДАІ в Івано-Франківській області.

1

 

"Найприємніше те, – зазначив у своєму виступі начальник УМВС в області полковник міліції Микола Семенишин, що ми пишаємося вами за добросовісне виконання своїх службових обов’язків і високоморальне ствлення до кожної конкретної ситуації, яка траплялась там під час служби. За це окреме спасибі. Ви довели свою надійність, професійність, безкомпромісність та високе почуття обов’язку і патріотизму. Це справді гордість для нас, як керівників, так і Прикарпатського краю в цілому".

 

 

2

Після зустрічі в актовому залі відбулися урочисті заходи, присвячені відзначенню професійного свята – Дня міліції України.

3

Начальник УМВС в області Микола Семенишин та керівник обласної Державтоінспекції Валерій Некипілий вручили грамоти, чергові звання та грошові премії найкращим працівникам.

4

5

Пам'ять про тих, хто не повернувся, вшанували хвилиною мовчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: