fbpx

Прикарпатські енергетики повідомлятимуть про вимкнення світла у Viber

Суспільство 14:33, 15.03, 2017

З 15 березня споживачі ПАТ "Прикарпаттяобленерго", які подали свій номер мобільного в енергокомпанію та користуються програмою Viber, отримуватимуть повідомлення про планові та аварійні відключення електропостачання через цю програму на своєму смартфоні.

Завдяки Viber-оповіщенню, повідомляють енергетики, вони хочуть охопити ширшу аудиторію та інформувати споживачів незалежно від місця їхнього перебування, особливо в час масових аварійних вимкнень електропостачання, коли лінії Кол-центру перевантажені. 

Нагадаємо, з 20 лютого цього року споживачі енергокомпанії – користувачі Viber уже отримують повідомлення про стан розрахунків за електроенергію через цей мобільний додаток.

"Для того, щоб отримувати повідомлення від обленерго через Viber, споживач має бути зареєстрованим у нашій системі, тобто подати свій номер мобільного телефону у наш Кол-центр за номером 0 800 50 40 20 та завантажити мобільний додаток Viber на свій телефон, – розповідає ініціатор нововведення Наталія Пазюк. – Наразі ми інформуватимемо про планові вимкнення та про масові аварійні вимкнення, у перспективі розширюватимемо цей напрям інформування".

Щодо тих споживачів, які не використовують програму Viber, їх і надалі повідомлятимуть через звичну вже СМС-розсилку. Безкоштовна послуга СМС-сповіщення про відключення електропостачання запроваджена компанією два роки тому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: