fbpx

Прикарпатські енергетики пропонують новий спосіб оплати рахунків

Суспільство 17:11, 10.05, 2018

АТ "Прикарпаттяобленерго" постійно розширює і вдосконалює свій сервіс для зручності клієнтів, використовуючи усі доступні інновації. Відтепер клієнти компанії можуть сплачувати за світло через трендовий "банк без відділень".

Monobank – перший в Україні “банк без відділень”, обслуговування клієнтів якого здійснюється у мобільному додатку. Завдяки гнучкій політиці клієнтоорієнтованості, зручності та доступності функціоналів додатку, інтернет-банкінг в усіх на слуху, він набуває популярності і швидко збільшує клієнтську базу, оскільки для того, щоб стати клієнтом банку, достатньо мати мобільний телефон і оформити платіжну картку, зайшовши на офіційний сайт, передає прес-служба ПАТ “Прикарпаттяобленерго”.

“АТ “Прикарпаттяобленерго” уклало договір з Monobank саме через політику, орієнтовану на потреби та інтереси клієнта,  розповідає Олег Дацко, комерційний директор АТ “Прикарпаттяобленерго”. – За умовами договору, клієнти платитимуть за електроенергію без будь-якої комісії. В додатку відображатиметься історія платежів, найактуальніший стан заборгованості, а оплата зараховуватиметься на рахунок миттєво, ми бачитимемо успішність транзакції, як тільки клієнт оплатить рахунок. Мешканцям області, які користуються карткою Monobank, це буде зручно та вигідно. Ми слідкуємо за новинками і намагаємось якнайшвидше впроваджувати інноваційні рішення в наші сервіси – для кращої якості обслуговування”.

До речі, оплатити за електроенергію без комісії можна також через сервіс “Персональний кабінет“, платіжні системи та відділення “Приватбанку” та термінали самообслуговування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: