fbpx

Прикарпатські енергетики розпочали цикл зустрічей із громадами сіл в області

Суспільство 19:49, 18.05, 2015

У ПАТ "Прикарпаттяобленерго" стартував новий соціальний проект "Зустріч з громадою села". Перша зустріч відбулася минулої п'ятниці у Старому Лисці. У ній взяли участь представники технічної, збутової дирекції та дирекції з охорони праці.

На думку куратора проекту Наталі Лещишин, у такий спосіб можна не тільки доносити необхідну інформацію нашому споживачу у сільській місцевості, але і чути про проблемні питання для подальшого їх удосконалення. А ще зустрічі з громадою – це дієвий канал комунікації, який однозначно впливатиме на підвищення рівня впізнаваності та іміджу компанії. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Зокрема, на зустрічі у Старому Лисці фахово було висвітлено корисну інформацію з окремих питань електропостачання, які сьогодні є найбільш актуальними для жителів сіл. Фахівці енергокомпанії розказали про прості способи економії витрат за спожиту електроенергію, ознайомили з різними можливими способами оплати за світло, надали корисні поради, коли і як правильно самостійно провести чистку траси на своєму обійсті, розказали, де і коли струм може бути небезпечним і навчили, як надати першу невідкладну медичну допомогу при ураженні струмом. А представник енергоаудитної компанії "Адамсон" розповів, як можна виявити місця найбільших втрат енергоресурсу у своєму помешканні і надав рекомендації, як зменшити витрати на комунальні послуги.
У компанії планують пілотні зустрічі з громадою сіл провести у кожному районі. У подальшому енергетики готові їхати з корисною інформацію у ті села, де буде зацікавленість жителів сіл та голів сільради до такого варіанту комунікування. Енергетики сподіваються на діалог з громадою сіл, тому у подальшому розглядають варіант, що саме жителі сіл будуть пропонувати актуальні теми для майбутніх зустрічей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: