fbpx

Прикарпатські енергетики розповіли про майбутні зміни та обрали девіз на 2018 рік

Суспільство 09:49, 27.12, 2017

У 2018 рік АТ "Прикарпаттяобленерго" вступає під гаслом "Вітер змін – енергія твого майбутнього!" Під тему року розробили іміджеву корпоративну продукцію, запланували ряд заходів та ініціатив.

Девіз на наступний рік обраний енергетиками не випадково, він навіяний майбутньою реорганізацією ринку енергетики, повідомляють у компанії.

"2018 рік буде для нас роком змін,– розповідають в обленерго. – Компанію чекають зміни в деяких бізнес-процесах, які необхідні для їхньої оптимізації та вдосконалення. Згідно з вимогами законодавства, підприємство поділиться на дві окремі компанії, одна з яких буде займатися передачею електроенергії та підключенням нових споживачів, друга – продажем електроенергії споживачам. Також на ринку з’являться нові продавці електроенергії, ринок стане конкурентним, а обленерго втратять своє монопольне становище. Але ми сприймемо всі зміни достойно і з користю для себе".

Для підкреслення теми року АТ "Прикарпаттяобленерго" розробило нову серію корпоративної продукції. В цьогорічній колекції чотири види календарів, підсилені яскравою візуалізацією та мотиваційними фразами, які щодня налаштовуватимуть на оптимізм і відкритість новому. Кожен із них має QR-код, просканувавши який, потрапляєш на сайт компанії.

Тема року зазвичай визначає і заходи, які плануються в колективі, і зовнішні акції. Зазначимо, що в рамках девізу року, а також корпоративної соціальної відповідальності АТ "Прикарпаттяобленерго" прийняло рішення підписати меморандум про партнерські взаємини з ГС "Об’єднані дітьми". В компанії вірять, що наставництво здатне змінити життя дитини на краще, тому вже з наступного року компанія долучиться до проекту "Наставництво для дітей". 

АТ "Прикарпаттяобленерго" кожного року обирає гасло, яке ґрунтується на цінностях та пріоритетах товариства, перегукується зі стратегією розвитку і соціальної відповідальності компанії та відображається у корпоративній продукції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: