fbpx

Прикарпатські енергетики встановили "вишиваний" рекорд. ВІДЕО

Суспільство 14:58, 19.05, 2016

19 травня, до Всеукраїнського дня вишиванки, працівники ПАТ "Прикарпаттяобленерго" встановили новий рекорд з наймасовішої виробничої гімнастики на підприємстві, організувавши флешмоб у вишиванках на території центрального офісу підприємства в Івано-Франківську. Захід зібрав 254 енергетики.

Спочатку близько 100 працівників компанії під запальну українську музику влаштували "Енергетичну зарядку" – вони продемонстрували доступні фізичні вправи у форматі "Протоколу Табата", а потім до них долучилися інші енергетики у вишиваному одязі, які разом сформували барвистий логотип підприємства. Таким чином було встановлено відразу два рекорди – з наймасовішого заняття виробничою гімнастикою та з формування найкрасивішого корпоративного "живого" логотипу, інформує прес-служба обленерго.

"Наші рекорди зафіксували представники "Книги рекордів України", які разом з експертами були присутні на всіх етапах реалізації флешмобу, – розповідає ініціатор акції, голова профкому ПАТ "Прикарпаттяобленерго" Ольга Тишко. – Ми пропагуємо здоровий і активний спосіб існування. Популяризуємо думку, що рух – це і є життя. І якщо людина більшість свого часу проводить на роботі, то робочий час має передбачати розминки, фітнес-перерви, зупинки на виробничу гімнастику. Іншим рекордом ми прагнемо поєднати патріотизм та корпоративну відданість, підтримати дух українства в компанії, привернути увагу до національного вбрання, показавши, що вишиванка – чудове вбрання для кожної людини, у тому числі і на роботі щоп’ятниці – як це у нас заведено, воно зручне і красиве. Сподіваюся, що це не останні рекорди нашого колективу".

У ролі експертів виступили Павлів Назарій  богатир, багаторазовий рекордсмен, заступник начальника управління молоді і спорту Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Пасічняк Любомир  директор Івано-Франківського колледжу фізичного виховання Національного університету фізкультури та спорту України, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Заслужений тренер України, Семкович Ярослав – художній керівник та балетмейстер народного аматорського ансамблю танцю "Карпати" Івано-Франківського Муніципального центру дозвілля, Дрогомирецька Любов – майстер народної творчості Прикарпаття, власниця майстерні української вишивки "Любава" та магазину "Мамина світлиця", учасниця спеціалізованих виставок та показів, Яцинович Олена  співвласниця, піар-менеджер магазину "Любава", учасниця спеціалізованих виставок та показів.

Зазначимо, що захід є фінальним акордом Фестивалю здоров’я, що проходив у обленерго протягом квітня-травня і був покликаний популяризувати здоровий спосіб життя та заняття спортом. Раніше в рамках Фестивалю уже пройшов корпоративний велодесант "Здоров’я на роверах", вікторина "Битва інтелектів", інші заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: