fbpx

Прикарпатські курсанти привезли нагороди зі Всеукраїнської спартакіади

Суспільство 14:20, 06.06, 2019

Вихованці Прикарпатського військово-спортивного ліцею успішно виступили на Х Всеукраїнській спартакіаді з військово-прикладних видів спорту.

Збірна команда Прикарпатського військово-спортивного ліцею (ПВСЛІ) змагалася в Одесі на Х Всеукраїнській спартакіаді серед військових ліцеїв та ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Змагання з військово-прикладних видів спорту тривали три дні. Приймав прикарпатців Військово-морський ліцей – з ним у ПВСЛІ співпраця та обмін учнями і викладачами.

Прикарпатські ліцеїсти успішно виступили на спартакіаді і показали добрий рівень спортивної та військової підготовки. Команда отримала перше місце у змаганнях з метання гранати Ф-1 – Василь Рим з 10-го класу Прикарпатського військово-спортивного ліцею став срібним призером спартакіади у цьому виді багатоборства. Троє ліцеїстів виконали норматив КМС з метання гранати.  

Серед 26 команд збірна ліцею посіла загальнокомандне дев'яте місце та стала шостою за сумою здобутих очок.

Підготували ліцеїстів 10-11-х класів до виступу на спартакіаді в Одесі вчителі фізкультури та педагоги-вихователі ПВСЛІ В. Войчишин, М. Іванків, Н. Данилевич та П. Самборський.

"Не тільки підготували команду, а й супроводжували ліцеїстів на всіх етапах підготовки та виступів – були моральною, емоційною підтримкою, допомагали з технікою виконання вправ,  зазначив директор ПВСЛІ Микола Мартинюк.  Всі доклали багато зусиль  і ліцеїсти, і їхні наставники. Маємо ким гордитися! Бажаємо нашим учням рости в досягненнях і здобутках!"

1

На цей час у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті, що у місті Надвірна, триває вступна кампанія.

ПВСЛІ проводить набір на навчання учнів після 7-го, 8-го та 9-го класів загальноосвітньої школи на конкурсній основі, після успішного складання вступних випробувань. Вступники письмово складають українську мову та математику, проходять оцінку рівня фізичної підготовки (біг 60 м, 1000 м, підтягування) та поглиблений медичний огляд і професійно-психологічне обстеження.

Проведення вступної кампанії  з 18 до 22 червня.

Прийом документів – до 18 червня.

Перелік документів та більше про умови вступу – на сайті ПВСЛІ в розділі "абітурієнтам".

Ліцеїстів забезпечують безкоштовним проживанням та 4-разовим харчуванням.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: