fbpx

Прикарпатські лісники і митники підтримують Українську армію

Суспільство 13:55, 20.06, 2014

Лісники Прикарпаття за весь час боїв на Донбасі пожертвували спільно понад 350 тисяч гривень на різні потреби армії у різні благодійні фонди та на рахунки. Митники також не залишаються осторонь.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомляє депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк. Він пише, що лісники на потреби армії за весь час перерахували 350 тис. грн, і це ще не вся допомога:

"Окрім того, на потреби 5-го батальйону в Делятині (430 осіб) та Національної Гвардії в місті Івано-Франківську, по вул. Чорновола, 161 (близько 350 осіб), зараз нарізають близько 10 м куб. пиломатеріалів для облаштування спальних місць в наметах, які будуть споруджуватися в зоні АТО".

Пиломатеріали бійцям з Прикарпаття відправлять наступного тижня. Долучиться до цього і Надвірнянщина, де за розпорядженням місцевої влади також готують партію пиломатеріалів на ці потреби.

Вчора стало відомо, що Івано-Франківська митниця на загальних зборах профспілкового комітету ухвалила рішення направити на рахунок Благодійного фонду оборони Прикарпаття одноразову допомогу у розмірі 6000 грн. Спілка ветеранів працівників митниці перечислила свої залишки в сумі 425 грн. Щомісячно профспілка митниці буде перечисляти у Фонд оборони Прикарпаття близько 2600 грн.

Окрім цього, митники планують щомісячно перераховувати середньоденний заробіток в сумі 21 000 грн.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: