fbpx

Прикарпатські поліцейські нагадали про безпеку на дорозі дітям у таборі

Суспільство 17:04, 21.06, 2017

​Правоохоронці долучилися до насиченої програми для дітей з Тисмениці, які відвідують літній табір "Промінчики милосердя" у місцевій церкві Святого Миколая.

Разом з його організаторами працівники поліції піклуються про те, щоб відпочинок та дозвілля школярів були не лише цікавими та змістовними, а й безпечними, інформує Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області.

Заняття з майже сотнею тисменицьких дітлахів відбулося у формі жвавого діалогу. Школярі не лише відповідали на запитання працівників поліції про "дорожню абетку", а й самі цікавилися, як правильно поводитися у конкретних ситуаціях. Крім того, дітки наводили приклади, які засвідчують, наскільки важливим для них є зразок дотримання Правил дорожнього руху дорослими, і, як виявилося, на жаль, не завжди позитивний.

Аналізуючи різноманітні ситуації, свідками чи учасниками яких були тисменицькі школярі, працівники поліції акцентували їх увагу на необхідності неухильного виконання вимог безпечної поведінки на вулицях та дорогах юними пішоходами, велосипедистами та пасажирами.

Поліцейські ознайомили таборян з цьогорічною статистикою дитячого дорожньо-транспортного травматизму на Прикарпатті та основними його причинами. Відтак усі присутні на занятті у спільній молитві попросили про одужання постраждалих в аваріях дітей.

Малі школярики отримали від поліцейських цікаві ілюстровані книжечки про Правила дорожнього руху, з допомогою яких вони вдома ще раз обговорять цю важливу тему з батьками. А на завершення зустрічі працівники Тисменицького відділу поліції продемонстрували дітям оснащення службового автомобіля, яке використовують у службовій діяльності під час контролю за безпекою дорожнього руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: