fbpx

Прикарпатські поліцейські навчалися джиу-джитсу. ФОТО

Спорт 06:33, 17.06, 2016

Вчора у тренінгому центрі ГУНП в Івано-Франківській області відбулися практичні навчання та семінар для працівників поліції, які відповідають за навчання зі спеціальної фізичної підготовки та тактики самозахисту в підрозділах поліції.

Для проведення такого навчання запросили представника федерації, тренера з багаторічним досвідом джиу-джитсу в Івано-Франківській області Сергія Іванишина, повідомили КУРСу в Секторі комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

"Федерація співпрацює з силовими структурами МВС. Її метою є підвищення рівня боєздатності особового складу, в ході занять відшліфовується професійна майстерність та злагодженість дій правоохоронців. На заняттях демонстрували нову техніку самозахисту, зв’язування, супроводження в різних варіантах, які потрібно знати та на практиці застосувати в умовах сьогодення", – зазначив Сергій Іванишин.

Як зазначив начальник сектору управління кадрового забезпечення ГУ НП в області Олексій Тітов: "Такі заняття будуть проводитися систематично для підвищення професійного рівня інструкторів особового складу, які в свою чергу навчатимуть набутих знань та навиків працівників у своїх підрозділах".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: