fbpx

Прикарпатські поліцейські пройшли тренінг з надання домедичної допомоги потерпілим

Здоров'я 21:17, 23.04, 2018

В Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбувся тренінг з питань надання екстреної домедичної допомоги потерпілим.

Заняття для особового складу різних підрозділів ГУНП в області провели заступник голови Обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ярослав Джигіта, лікар-терапевт Прикарпатського факультету НАВС Ірина Сухоручко та лікар Державної установи "Територіальне медичне об’єднання МВС України по Івано-Франківській області" Леся Марковецька.

Зокрема, працівники поліції мали можливість самостійно реалізувати отримані навички, а саме: як правильно робити штучне дихання, непрямий масаж серця, користуватися джутом для зупинки кровотечі, аби не зашкодити особі, а також як правильно обробляти відкритті рани на різних ділянках тіла.

Окрім цього, тренери розповіли, як надавати домедичну допомогу у разі повішення, удушення, утоплення, переохолодження, при опіках тощо.

Отримані знання працівники поліції зможуть застосувати як при виконанні своїх службових обов’язків, так і в повсякденному житті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: