fbpx

Прикарпатські правоохоронці проходять навчання на базі навчально-тренувального центру УМВС

Суспільство 10:10, 31.01, 2015

Задля захисту життя, прав та свободи співвітчизників, територіальної цілісності України міліціонери з усіх підрозділів краю максимально працюють над підвищенням професійних навичок і згідно зі складеними графіками відвідують заняття навчально-тренувального центру.

Мета занять це – вдосконалення готовності, якості бойової та спеціальної підготовки міліціонерів. Навчання проводяться в кілька етапів. Тут досвідчені інструктори проводять щоденні заняття із тактико-спеціальної, фізичної, медичної та вогневої підготовки. Міліціонери з усієї області почергово відпрацьовують навички зі стрільби, проходять заняття із тактики дій із захоплення та звільнення будівель, заручників, затримання озброєних злочинців. Окрім того, для роботи залучено психологів та експертів НДЕКЦ, також значна увага приділяється у питаннях протидії тероризму, повідомляє КУРС із посиланням на СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Щодо вдосконалення навичок із вогневої підготовки, тут використовується нововведення. Мова йде про страйкбольну зброю, що максимально наближена у використанні до справжньої. Така практика правоохоронцям у будь-який час може знадобитися для використання у сьогоденні.

Бійців батальйону спеціального призначення "Івано-Франківськ", що був створений у квітні минулого року в структурі міліції громадської безпеки УМВС, готували ці ж спеціалісти на базі цього міліцейського центру.

У сьогоднішній день потрібно впевнено стояти на захисті територіальної цілісності нашої країни, наших домівок і наших родин. Керівництво УМВС в області дбає, аби підлеглі, котрі вирушають у східні регіони України, і навіть ті, що несуть службу у гарнізоні, були підготовлені. Щоб міліціонери не тільки отримали важливу інформацію, а й змогли застосувати її на практиці, а це – основна мета проведення додаткових навчань у навчально-тренувальному центрі УМВС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: