fbpx

Прикарпатські правоохоронці сходженням на Говерлу вшанували пам'ять загиблих військових

Суспільство 14:40, 30.06, 2014

В пам'ять семи прикарпатських правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов'язків в АТО, керівництво УМВС в області – Микола Семенишин та Руслан Воробйов, а також товариші загиблих, працівники спеціальної роти міліції здійснили сходження на найвищу вершину Карпат гору Говерлу.

Як повідомили КУРСу у прес-службі УМВС в Івано-Франківській області, сходження на Говерлу розпочалось з урочища Козьмещик, що в селі Лазещина Закарпатської області, та тривало понад три години.

Діставшись вершини, керівництво та особовий склад міліції Прикарпаття помолились за загиблих правоохоронців, а відтак підняли чарку та пом'янули тих, кого, на жаль, немає серед нас.

На вершині Карпат прикарпатські правоохоронці зустріли колег із Закарпаття.

"Саме тут, на найвищій вершині Карпат, ми відчули єднання української душі по всій країні, по всьому світу", – ділиться враженнями виконувач обов’язків начальника УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин.

Також на вершині величних гір правоохоронці приєднались до акції «Пліч-опліч. Карпати єднають Україну», в якій взяли участь представники з усіх регіонів держави, лідери громадських організацій, актори, спортсмени, туристи, охочі громадяни, і усі разом виконали гімн України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: