fbpx

Прикарпатські рятувальники допомогли польському туристу, якому стало погано в горах. ВІДЕО

Суспільство 12:08, 14.05, 2016

12 травня о 19:10 до начальника Осмолодського пошуково-рятувального відділення надійшло повідомлення про те, що на полонині між горами Сивуля та Лопушна, що поблизу села Осмолода Рожнятівського району, відчув погіршення самопочуття (різкий біль в області серця) турист з Республіки Польща.

Як з'ясувалося, він в складі групи з трьох чоловік з Польщі здійснював сходження за запланованим туристичним маршрутом, інформує прес-служба ДСНС в області.

О 20:25 для проведення аварійно-рятувальних робіт виїхали працівники Осмолодського пошуково-рятувального відділення гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області (3 чоловік, в тому числі фельдшер на 1 одиниці техніки).

13 травня о 01:15 рятувальники знайшли групу туристів. В потерпілого підвищився артеріальний тиск, спостерігалась аритмія серця. Йому було надано першу медичну допомогу. Працівники пошуково-рятувального відділення залишилися на ночівлю разом з туристичною групою.

Вранці, о 08:00, для надання допомоги осмолодським рятувальникам у транспортуванні потерпілого туриста виїхали 6 гірських рятувальників Вигодського пошуково-рятувального відділення.

О 15:10 потерпілого за допомогою носилок було транспортовано до автомобіля і передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: