fbpx

Прикарпатські рятувальники ліквідували наслідки ДТП за участю бензовоза

Суспільство 12:33, 09.01, 2016

Рятувальники на місці ДТП у селі Фрага Рогатинського району, де 7 січня перекинувся бензовоз, ліквідували наслідки ДТП та відновили рух на ділянці дороги, яка більше доби була перекрита.

Як повідомляв КУРС, 7 січня у селі Фрага Рогатинського району вантажний автомобіль "МАН" з причепом-цистерною, в якій перевозив 37 м куб. дизельного палива, рухався по автодорозі державного значення Н-09 сполученням Мукачево – Львів, з’їхав з дороги, перекинувся на бік. Тягач пошкодив огорожу довжиною 16 м, зруйнував гараж (3х5 м) та пошкодив господарську будівлю в приватному господарстві

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 46-річний водій автомобіля отримав травми та був доставлений в Рогатинську ЦРЛ.

Причеп вантажного автомобіля перегородив частково дорогу, що обмежило рух вантажних автомобілів. Було забезпечено тільки рух легкових автомобілів в односторонньому порядку. При перекиданні автомобіля на бік, витоку дизельного пального з цистерни не спостерігалось, окрім незначного просочування з горловини ємкості.

Станом на 05.00 08 січня заторів на автодорозі Мукачево – Львів в с. Фрага не було, вантажні автомобілі спрямовувалися працівниками поліції об’їзними дорогами. Перекачати дизельне пальне з цистерни автомобіля, який перекинувся, в інший автомобіль з порожньою цистерною не вдалося через несправність систем пневмовентилів.

Про це повідомляє КУРС із посиланням на Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Івано-Франківської облдержадміністрації.

На місці події працював автомобільний кран підвищеної тоннажності. За його допомогою підняли кабіну водія, проте автомобільну цистерну, заповнену пальним, не змогли підняти таким способом через загрозу її руйнування.

Представники ТзОВ "СТАНДАРТ ОЙЛ ГРУП", якій належить авто, за допомогою спеціального обладнання здійснили влаштування отворів в секторах корпусу цистерни з подальшим перекачуванням палива в іншу цистерну. Станом на 01.20 год. 09.01.2016 перекачування пального завершили, автомобільну цистерну поставили на колеса. Рух автомобільного транспорту на вищезазначеній ділянці дороги відновлено у повному обсязі.  

На місці події працювала мобільно-оперативна група У ДСНС в області під керівництвом заступника начальника УДСНС в області з реагування на НС, МОГ УНС Івано-Франківської ОДА, працівники Рогатинського відділення ГУНП, карета швидкої медичної допомоги, працівники філії Рогатинської ДЕД та представники ТзОВ "СТАНДАРТ ОЙЛ ГРУП".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: