fbpx

Прикарпатські школярі відвідають футбольний матч "Україна – Словенія"

Суспільство 17:56, 13.11, 2015

Сьогодні на території спортивного комплексу НФК "Ураган" відбулося вручення призів учасникам турніру на Кубок президента ФФУ та командам-переможцям міських змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч".

Так, голова облдержадміністрації Олег Гончарук та президент Федерації футболу України вручили квитки на футбольний матч "Україна – Словенія", символіку збірної України з футболу та інші подарунки, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

"Під час приїзду в область Президента України Петра Порошенка ми пообіцяли юним футболістам, що вони матимуть можливість підтримати нашу збірну на стадіоні у Львові, і сьогодні я приїхав до Івано-Франківська виконати взяте на себе зобов’язання", – розповів Андрій Павелко. 

Про свої враження від спілкування з молодими спортсменами розповів очільник Прикарпаття.

"Те, що в Івано-Франківську побудований і функціонує такий прекрасний спортивний комплекс є не лише важливим практичним кроком у розвитку спортивної інфраструктури, ігрових видів спорту загалом, а й черговим прикладом соціальної відповідальності клубу "Ураган", його президента Олександра Бубена. Ми бачимо щирі усмішки на дитячих обличчях – і це є найвищою нагородою за нашу роботу", – зазначив Олег Гончарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: