fbpx

Прикарпатські сільгоспвиробники візьмуть участь у Міжнародній виставці «Агро-2014»

Суспільство 13:26, 22.05, 2014

Під головуванням директора департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА Василя Бруса відбулася нарада з питань участі сільськогосподарських та переробних підприємств області у XXVI Міжнародній агропромисловій виставці "Агро-2014".

Як повідомили "Курсу" у прес-службі ОДА, участь у роботі наради взяли заступники голів райдержадміністрацій, що ведуть питання агропромислового комплексу, начальники управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники обласних установ, підприємств та організацій системи агропромислового комплексу, директори сільськогосподарських і переробних підприємств області.

З 4 по 7 червня 2014 року на території Національного комплексу "Експоцентр України" відбудеться XXVI Міжнародна агропромислова виставка "Агро-2014".

У роботі виставки візьмуть участь більше 60 передових сільськогосподарських і переробних підприємств агропромислового комплексу області.

У рамках виставки визначено 4 червня провести "День області", на якому будуть дегустації продукції, виробленої на підприємствах області, для гостей виставки та більше двадцяти міжнародних делегацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: