fbpx

Прикарпатські спортсмени Катерина та Олег Солов'ї діляться досвідом в Німеччині

Спорт 10:40, 22.05, 2014

Івано-франківське подружжя спортсменів — Катерина та Олег Солов’ї продовжують ділитися секретами своїх успіхів. Два дні вони проводили майстер-клас у Німеччині.

Семінар відбувся у маленькому містечку Хекстер. У заняттях взяли участь близько 100 таеквондистів з Німеччини, Бельгії та Голландії. Тренування проходили з 11 год. до 17 год. і були поділені на кілька частин, пише Галичина.

Протягом усього семінару в залі панувала дружня атмосфера, за усім спостерігав гранд-майстер Лан Ун Кім (9-й дан), який відзначив високу підготовку наших таеквондистів.

Нагадаємо, що це вже не перший закордонний семінар прикарпатських титулованих спортсменів. Вони вже ділилися своєю майстерністю із спортсменами Фінляндії, Швеції, Румунії, Угорщини, Грузії та Латвії.

Заслужений майстер спорту з таеквондо, Катерина Соловей є дворазовою чемпіонкою світу, дев’ятиразовою чемпіонкою Європи, дворазовою володаркою Кубка світу та Кубка Європи. Крім цього, у кікбоксингу (версія WAKO) наша спортсменка тричі ставала чемпіонкою світу, двічі — чемпіонкою Європи та чотири рази виборювала Кубок світу.

Олег Соловей підготував дев’ятьох чемпіонів Європи і трьох чемпіонів світу. Нині він є головним тренером збірної України з таеквондо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: