fbpx

Прикарпатські студенти передали бійцям маскувальну сітку

Суспільство 15:03, 11.12, 2014

Студенти Івано-Франківського гуманітарно-педагогічного коледжу Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника у перервах між заняттями плетуть маскувальні сітки для учасників бойових дій.

Майбутні педагоги сплели маскувальну сітку та передали бійцям івано-франківського підрозділу судової міліції "Грифон". Про це КУРСу повідомили у СЗГ УМВС в обалсті.

"Нехай це невелика справа, але ми вплели в неї свої пісні та молитву за Україну, за всіх, хто зараз там захищає наш спокій. Просимо Бога, щоб усі повернулися живими! І якщо наша праця збереже життя хоч одній людині  вона не була даремною!" – кажуть студенти.

Студенти хочуть допомогти нашим захисникам, що перебувають в зоні бойових дій. На перервах вони виготовляли білу маскувальну сітку.

"Чому білу? Бо настала зима, а білий колір зливається зі снігом. Це й захистить бійців",  відзначає культорганізатор коледжу Роксолана Павелко.

Заступник командира взводу спецпідрозділу "Грифон" Іван Грицак подякував студентам за підтримку та теплі слова, а також за власноруч сплетену сітку, яка є дуже важливим елементом захисту. Таке накриття неодмінно допоможе нашим хлопцям і на блокпостах, і під час маскування техніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: