fbpx

Прикарпатські УБОЗівці здали кров для поранених

Суспільство 11:24, 19.11, 2014

На підтримку поранених під час виконання бойових дій в зоні АТО прикарпатські правоохоронці звернулись до обласної станції переливання крові, щоб стати донорами.

Упродовж року співробітники УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області, як і інші міліцейські підрозділи краю, добровільно здають кров. І, звичайно, скоординований поклик цих людей має конкретну мету – передати запас крові для тих, хто її потребує, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

"Кров – це життя" – лозунг, що залишається актуальним, а водночас беззаперечним назавжди. Це і розуміння того, що у будь-який час переливання крові може знадобиться будь-кому з нас. Ініціатива щодо донорства виникла давно, вона є спільною, ми у колективі її обговорили, і всі, хто має практичну можливість підтримати це починання, сьогодні тут", – говорить заступник начальника УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області підполковник міліції Василь Христін.

Безумовно, що працівники УБОЗу планують й надалі продовжити започатковану справу, долучившись до тих людей, які уже неодноразово ділились своєю кров’ю заради життя інших.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: