fbpx

Прикарпатські волонтери знайшли людей, які готові збудувати будинок для сім'ї загиблого Дмитра Ломея

Суспільство 11:12, 16.03, 2015

Автокран, вантажівки, будматеріали і дерево для будинку зголосилися безкоштовно надати підприємці. Справа за сільським головою, який обіцяв родині план під забудову у Цуцилові на Надвірнянщині.

Про це повідомила у Фейсбук волонтерка, голова Фонду "Майбутнє Прикарпаття" Наталія Перцович.

"Сьогодні вже знайшлися люди, які готові забезпечити будівельними матеріалами: бетоном, блоками для фундаменту, каналізаційними кільцями, піском, щебенем, цементом. Зварять всі необхідні металеві елементи. Також є автокран та вантажівки, які все це перевезуть. Безкоштовно! Також сьогодні двоє людей мені повідомили, що допоможуть знайти дерево для хати", – пише Наталя.

Волонтерка нагадує, що сільський голова Цуцилова, де наразі у глиняній хаті тулиться сім'я загиблого бійця Дмитра Ломея, готовий надати землю і план під забудову.

"Надя (дружина Дмитра Ломея  КУРС) відкриває розрахункову карточку. Всі охочі зможуть долучитися до збору коштів", –  повідомляє вона.
 

Як повідомляв КУРС, Дмитро Ломей – один з трьох бійців ДУК-ПС, які загинули в селищі Піски під час артилерійського обстрілу 23 лютого. У селі Цуцилів Надвірнянського району залишилася його сім'я – дружина і двоє синів 3 і 4 років. 

Шість чоловік з родини загиблого прикарпатця Дмитра Ломея наразі проживають в одній кімнаті.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: